Luchthavenvervoer Mechelen


015 337 888

Dagelijks vervoer naar/van Zaventem

Omdat wij dagelijks op Zaventem Airport aanwezig zijn kunnen wij u een snelle service aanbieden voor het ophalen of wegbrengen van uzelf of uw zakelijke relaties.
Bekijk de sites van alle luchthavens in Europa voor actuele vluchtinformatie en reistips.
​ - Bij ons betaalt u per auto en dus niet per persoon!
- Wij rijden rechtstreeks naar de luchthaven zonder eerst andere personen op te halen
- Non-stop transfers gegarandeerd!

​Veilig en comfortabel van en naar de luchthaven

​​Of u op zakenreis of vakantiereis vertrekt, uw taxivervoer is bij ons in goede handen.
Bij vertrek of aankomst op de luchthaven bieden wij u de mogelijkheid om op een efficiënte wijze uw  reisbestemming te bereiken.

 
 

Bagage

Als u veel bagage heeft, dan kunnen wij u ook daarmee van dienst zijn. Onze luchthaven taxi busjes voor 8 personen hebben voldoende ruimte voor uw koffers. U mag net zoveel bagage meenemen als voor uw vlucht is toegestaan. Heeft u toch meer bagage, meld ons dat dan tijdig, zodat de chauffeur er rekening mee kan houden.

​Terugreis van luchthaven

​​Zo kunt u ook de terugreis vooraf regelen. Alle kosten zijn vooraf bekend wat verrassingen voorkomt. U betaalt een vaste prijs voor uw rit en deze is voor u en uw medereizigers alleen.
- Er wordt dus niet gecombineerd met andere klanten.
Bij de ophaalservice is een mobiel nummer verplicht, zodat wij contact met u kunnen opnemen als het vliegtuig al geland is en onze chauffeur u niet direct kan vinden of als u wat langer op uw bagage moet wachten.
- U dient zich, nadat u uw bagage heeft opgehaald, naar de Meeting Point te begeven, waar de chauffeur u opwacht en u naar de taxi begeleidt.​

 

Bij afhaling van luchthaven Zaventem wordt er een toeslag van €5 aangerekend bovenop de gewone rittenprijs, wegens de parkingkost.

Onze service voor Aankomst


Uw chauffeur zal een naambord gereed hebben voor de Meet & Greet en zal u helpen met uw bagage naar de wagen te brengen als u daar nood aan heeft.

De samenkomstpunten:

Have a nice trip!

error: Please stop do this!